Güneysaray İlkokulu

Vizyon: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı,hukuka ve insan haklarına saygılı,toplumda görevlerinin bilincinde olan; üretken,kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmektir

Misyon: Milli değerlerinin bilincinde olan , bilim ve teknolojinin ışığında ; öğrenmeyi öğrenen , sorgulayan , üreten , güvenilir , paylaşımcı bireyler yetiştiren , kalitede öncü bir kurum olmak.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Okul servisi yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02724741007 05533703490

WEB - https://guneysarayio.meb.k12.tr

Adres - Güneysaray Köyü No1 Emirdağ /AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Yeri - Köy

Adres - Güneysaray Köyü No1 Emirdağ /AFYONKARAHİSAR

Ulaşım Öğretmenler Emirdağ merkezden özel araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadır.Ulaşım sıkıntısı yoktur. Okulumuz kaloriferli yeni bir okuldur. Öğrenci velileri öğrencilerine ve okula çok değer vermektedir. Köy halkı öğretmenlere ve okula karşı oldukça saygılıdır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine: 10 km İl merkezine:70 km